...

DESPRE NOI

Centrul de Plasament Temporar a Copiilor Străzii "Curcubeul Speranţei" aduce schimbări pozitive în viața copiilor din familii vulnerabile prin reabilitare și reintegrare în societate.

Video despre noi e aici:

https://www.youtube.com/watch?v=EgjfYkb_NYc

...

CENTRUL din VADUL LUI VODĂ

"Curcubeul Sperantei" este o casă temporară pentru copiii cu un fundal social dificil, care se află la Vadul lui Vodă (Moldova). "Curcubeul Speranţei" oferă copiilor un adăpost, alimentaţie, ajutor psihologic profesionist pentru a face faţă trecutului şi, prin urmare, ajutor în găsirea celor mai bune căi pentru viaţa lor viitoare. 

Beneficiarii direcţi sunt diferiţi copii ai străzii cu vârsta cuprinsă între 7 şi 18 ani, locuind în Centru.

Capacitatea Centrului este de 25 de locuri pentru copii; totuşi numărul copiilor care rămân la Centru în decursul unui an este mult mai mare.

Încercăm să găsim diferite modalități de protecție pentru acești copii. Când fiecare copil devine stabil şi gata să se reintegreze într-un cadru familial, acesta este plasat de îndată ce apare ocazia. 

 

 

...

IMPLICĂ-TE

În implementarea oricărei cauze nobile, există o nevoie de implicarea a oamenilor buni şi generoşi. Noi nu suntem o excepție. Avem nevoie de voi. Cum ne puteţi sprijini? Cu timpul, talentele, resursele și elementar, cu dragostea, care produce minuni. Centrul nostru este mereu deschis pentru voi!

Nevoile generale (25 copii de la 7 până 18 ani):

 

...

DONEAZĂ

"Bunătatea este unicul lucru pe care-l poţi lua oriunde cu tine."

Schimbând o viață schimbi lumea! Orice suport este util!

/GALERIE/

/NOUTĂȚI/

Eveniment "Baby Shower" pentru Asistenta socială

25.05.2020

Cartea „Cămin creștin” spune că fiecare familie ar trebui să-și creeze propriile tradiții. Am decis, cu întreaga familie Curcubeul Speranței, să sărbătorim minunatul eveniment în familia angajatului nostru Veronica - nașterea al treilea copil și am organizat evenimentul Baby

Învățarea diferitor deprinderi de viață - culinarie și cusut.

13.05.2020

Carantină este timp prielnic pentru învățarea diferitor deprinderi de viață - culinarie și cusut. Hai cu noi